Centre Camadoca - Santa Maria de Merlès

Visites per escoles

VISITES PER A ESCOLES AL CENTRE CAMADOCA

L’educació ambiental és un pilar fonamental per a la conservació de la fauna i flora autòctona. Les activitats per escoles al Centre Camadoca van sorgir com un factor més dels programes de conservació de fauna amenaçada i en perill d’extinció endegats per ADEFFA, des dels seus inicis. Els animals que viuen al Centre Camadoca participen en programes de conservació o són animals irrecuperables procedents de Centres de Recuperació de Fauna de la Generalitat.

ADEFFA realitza activitats d’educació ambiental adreçades a escolars de tots els nivells educatius, des d’escola bressol fins a àmbit universitari o de cicles formatius, on el més important és transmetre el respecte a la natura tot observant i interaccionant amb els animals del Centre Camadoca i el seu entorn.

CALENDARI

Les escoles poden visitar el Centre Camadoca des del 15 de març al 30 d’octubre. La resta de l’any està tancat.

HORARI

Les activitats estan pensades per fer una sortida de tot el dia, tant per horari d’escola com d’institut,  però també es pot fer només al matí.

DESCRIPCIÓ DEL CENTRE I TIPUS DE TALLERS

El centre compta amb zona molt àmplia de joc i de pícnic, amb una carpa que protegeix del sol i la pluja, lavabos, aigua corrent, escombraries. Els monitors de les activitats tenen una àmplia experiència, els grups són de 20 alumnes i es pot acollir més de 100 alumnes cada dia. El centre està adaptat per a persones amb necessitats especials.

Informació general del centre

El taller principal que realitzem al centre Camadoca és “Els tresors del riu i del bosc”, on l’alumne du a terme dues activitats, la visita al Centre Camadoca i un itinerari que transcorre per la bassa, el riu i el bosc. Podeu trobar la informació d’aquest taller, per a escoles bressoleducació infantil i primària ESO, Batxillerat i Cicles formatiusi universitaris, cicles formatius específics i docents. 

S’envia material pedagògic específic, per abans i després de la visita a Camadoca.

Es poden fer activitats adaptades per a treballar temes concrets que s’estiguin estudiant a l’aula, adaptant l’activitat o en format taller.

Per a grups amb necessitats especials, o discapacitats, hi ha activitats adaptades, cal contactar amb nosaltres per telèfon, correu.

Tots els guanys que s’obtenen al Centre Camadoca es destinen a finançar els projectes de conservació de fauna i el manteniment dels animals irrecuperables i exòtics o al·lòctons que hi viuen.

Descarrega’t el Fulletó informatiu de les visites per a escoles al Centre Camadoca

RESERVA I CONTACTE

Telèfon: 616363261 o també per whatsapp. Nom persona de Contacte: Núria
Correu electrònic: hola@adeffa.cat

També es pot fer sol•licitud de reserva pel formulari

Ves al contingut