Centre Camadoca - Santa Maria de Merlès

Vull ser padrí

FES-TE PADRÍ D’ADEFFA

ADEFFA és una associació sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública, que realitza les seves activitats a partir de les donacions dels seus socis, padrins i donants i desenvolupa determinats projectes també a partir de subvencions públiques i privades.

Hi ha projectes de conservació de fauna que reben finançament regular, però hi ha projectes endegats pels quals, alguns anys no aconseguim prou pressupost, per tal de poder finançar aquests projectes pots apadrinar un projecte, us podeu informar dels projectes que hi ha i en el moment que apadrineu us informarem a quins projectes van els vostres diners aquell any i per què.

…També hi ha la possibilitat d’apadrinar un animal concret del Centre Camadoca, i pagar la seva manutenció o part d’ella. Al centre hi ha animals domèstics dipositats, o abandonats, també animals irrecuperables, procedents de centres de recuperació de fauna de la Generalitat. En el moment que decidiu ser padrins us informarem de quins animals necessiten el vostre suport.

L’aportació anual mínima és de 50 €, i es pot aportar més quantitat.

Les quotes es domiciliaran directament al número de compte facilitat, fins que el padrí no digui el contrari i s’avisarà abans de cobrar la quota.

BENEFICIS DELS PADRINS D’ADEFFA
  • Tindreu dret a una visita anual gratuïta al centre Camadoca.
  • Rebreu informacions periòdiques de les actuacions i notícies més importants d’ADEFFA.
  • Tindreu prioritat a l’hora de participar en les activitats que organitza ADEFFA i descomptes en els tallers i cursos que siguin de pagament.
  • Podreu assistir i col·laborar en actuacions concretes del projecte que apadrineu, si així ho voleu.
FORMULARI PADRÍ

Omple el següent formulari per fer-te padrí d’ADEFFA