Centre Camadoca - Santa Maria de Merlès

Visites per a públic general

VISITES PER A PÚBLIC GENERAL AL CENTRE CAMADOCA

L’educació ambiental és un pilar fonamental per a la conservació de la fauna i flora autòctona. Les activitats per públic general i familiar al Centre Camadoca van sorgir com un factor més dels programes de conservació de fauna amenaçada i en perill d’extinció endegats per ADEFFA, des dels seus inicis.

Els animals que viuen al Centre Camadoca participen en programes de conservació o són animals irrecuperables procedents de Centres de Recuperació de Fauna de la Generalitat.

L’activitat que es realitza és la visita al Centre Camadoca i a la bassa de davant el centre. Es poden veure molts animals de tots els grups, amb el màxim respecte. La visita és guiada per un monitor amb àmplia experiència, que explica les problemàtiques que tenen els diferents animals que s’acullen i com podem contribuir a la seva solució i posar el nostre gra de sorra per la conservació dels hàbitats.

Està adreçat a totes les edats, i l’explicació s’adapta a les característiques del públic que ens visita. Té una durada aproximada d’una hora i mitja.

CALENDARI

El centre Camadoca, està tancat per visites de públic general temporalment. 

HORARI

El centre Camadoca, està tancat per visites de públic general temporalment. 

PREU

Adult (a partir de 12 anys): 6 €.

Nens (3 a 12 anys): 4 €.

Menors de 3 anys: gratuït.

Tots els guanys que s’obtenen al Centre Camadoca es destinen a finançar els projectes de conservació de fauna i el manteniment dels animals irrecuperables i exòtics o al·lòctons que hi viuen.

Fulletó informatiu de les visites per a públic general al Centre Camadoca