Centre Camadoca - Santa Maria de Merlès

Jornades de voluntariat ambiental

JORNADES DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL

Des del 2011 organitzem diferents jornades de voluntariat ambiental, lligades a actuacions de restauració d’hàbitats, tant sigui per beneficiar espècies autòctones, animals i vegetals, com per a controlar espècies invasores, normalment van lligades a projectes de conservació que realitzem i la finalitat és implicar i fer participar a la societat en la preservació del medi ambient. Són jornades adreçades a totes les edats.

S’han realitzat actuacions de substitució de vegetació invasora per vegetació autòctona, neteja de fonts, recollida de brossa, construcció i penjada de capses niu, reparació de paranys de captura de crancs invasors, alliberament de fauna recuperada, etc.

Algunes de les jornades s’han realitzat dins la Setmana de la Natura, al mes de juny, on ADEFFA participa des dels seus inicis.

Moltes vegades les jornades de voluntariat van lligades a diferents projectes i s’anuncien i divulguen per correu electrònic i a través de xarxes socials

Fem difusió de les jornades per:

RÈTOL I FORMULARI INSCRIPCIÓ

Podeu consultar el rètol de la jornada de voluntariat, que estarà actiu només unes setmanes abans de realitzar-los.

Us podeu inscriure a través del següent formulari que estarà actiu només unes setmanes abans de realitzar la jornada i fins a la data límit d’inscripció