Centre Camadoca - Santa Maria de Merlès

Tallers de natura i conservació

Tallers de natura i conservació

Des del 2013 organitzem diferents tallers de natura, en relació a la conservació d’hàbitats i espècies.

S’han realitzat molts tallers diferents: estudi del riu, control d’espècies invasores en ecosistemes fluvials, tallers de capses niu, de seguiment de fauna i flora, d’observació de la natura de forma respectuosa, anellament científic, dibuix científic, manualitats de natura per nens, estalvi d’aigua i jardineria sostenible,
les libel•lules, les basses ….

Normalment en una jornada es realitzen diferents tallers per a totes les edats.

Moltes vegades els tallers van lligats a diferents projectes i la finalitat és sensibilitzar, formar, implicar i difondre a la societat els projectes de conservació que es realitzen.

Els tallers s’anuncien i divulguen per correu electrònic i a través de xarxes socials, Twitter i Instagram (enllaça amb el nostre twitter i instagram)

RÈTOL I FORMULARI INSCRIPCIÓ

Podeu consultar el rètol dels tallers, que estarà actiu només unes setmanes abans de realitzar-los.

Us podeu inscriure a través del següent formulari que estarà actiu només unes setmanes abans de realitzar els tallers i fins a la data límit d’inscripció. Rebreu notificació d’inscripció però si teniu gmail o hotmail pot ser que arribi al correu brossa, reviseu-lo. Si s’arriba al màxim de participants d’un taller, no serà possible inscriure-us.

Ves al contingut