Centre Camadoca - Santa Maria de Merlès

Vull ser soci

FES-TE SOCI D’ADEFFA

ADEFFA és una associació sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública, que realitza les seves activitats a partir de les donacions dels seus socis, padrins i donants i desenvolupa determinats projectes també a partir de subvencions públiques i privades.

…Fes-te soci d’ADEFFA i amb la teva aportació ajudaràs a dur a terme totes les actuacions de conservació de fauna que realitza ADEFFA.

L’aportació anual és de 18 €, la quota individual i 30 € la quota familiar.

Les quotes es domiciliaran directament al número de compte facilitat, fins que el padrí no digui el contrari i s’avisarà abans de cobrar la quota.

BENEFICIS DELS SOCIS D’ADEFFA

ADEFFA és membre de la Xarxa de Custòdia del Territori i de la Xarxa de Voluntariat Ambiental i col·labora amb altres entitats que protegeixen el medi ambient com Estudi i Divulgació de Natura (EDN), Associació Hàbitats, Grup de  Defensa de la Natura del Berguedà (GDNB), Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) i  Associació Galanthus.

  • Tindreu dret a una visita anual gratuïta al centre Camadoca.
  • Rebreu informacions periòdiques de les actuacions i notícies més importants d’ADEFFA.
  • Tindreu prioritat a l’hora de participar en les activitats que organitza ADEFFA i descomptes en els tallers i cursos que siguin de pagament.
  • Es convoca una Assemblea General de socis durant el primer semestre de l’any, on és important la participació per prendre decisions de gestió de l’entitat. Normalment es fa un dinar de socis i es visiten les instal·lacions del Centre Camadoca el dia de l’Assemblea General.
FORMULARI SÒCI

Omple el següent formulari per fer-te sòci d’ADEFFA