Centre Camadoca - Santa Maria de Merlès

Visites per a públic general

VISITES PER A PÚBLIC GENERAL AL CENTRE CAMADOCA

L’educació ambiental és un pilar fonamental per a la conservació de la fauna i flora autòctona. Les activitats per públic general i familiar al Centre Camadoca van sorgir com un factor més dels programes de conservació de fauna amenaçada i en perill d’extinció endegats per ADEFFA, des dels seus inicis.

Els animals que viuen al Centre Camadoca participen en programes de conservació o són animals irrecuperables procedents de Centres de Recuperació de Fauna de la Generalitat.

L’activitat que es realitza és la visita al Centre Camadoca i a la bassa de davant el centre. Es poden veure molts animals de tots els grups, amb el màxim respecte. La visita és guiada per un monitor amb àmplia experiència, que explica les problemàtiques que tenen els diferents animals que s’acullen i com podem contribuir a la seva solució i posar el nostre gra de sorra per la conservació dels hàbitats.

Està adreçat a totes les edats, i l’explicació s’adapta a les característiques del públic que ens visita. Té una durada d’1,5 a 2h.

CALENDARI

Degut a la situació de crisis causada pel Covid19, durant l’any 2.020 no es faran visites per públic general al Centre Camadoca. Disculpeu les molèsties. 

Sí que estem oberts per recollida de fauna salvatge accidentada o exòtiques, amb les mesures de seguretat corresponents, cal trucar previament al 616363261. 

Podeu visitar el Centre Camadoca des de  Setmana Santa fins al 30 d’octubre.
De novembre fins a Setmana Santa està tancat

HORARI

De Setmana Santa a finals d’octubre: dissabte, diumenge i festius a les 11 h.

Juliol i agost

Divendres a les 17 h i dissabte, diumenge i festius a les 11 h

Per grups petits no cal reservar, només cal que estigueu a les 11 a Camadoca, dins l’horari exposat més amunt, intenteu ser puntuals, si us plau.

 

Per a grups nombrosos i AMPES d’escoles cal contactar per telèfon o correu electrònic per concretar dia i hora de la visita

El centre està adaptat per persones amb necessitats especials.

PREU

Adult (a partir de 12 anys): 6 €.

Nens (3 a 12 anys): 4 €.

Menors de 3 anys: gratuït.

Tots els guanys que s’obtenen al Centre Camadoca es destinen a finançar els projectes de conservació de fauna i el manteniment dels animals irrecuperables i exòtics o al·lòctons que hi viuen.

El centre està adaptat per persones amb necessitats especials.

Fulletó informatiu de les visites per a públic general al Centre Camadoca

RESERVES I CONTACTE

Telèfon: 616363261 o també per whatsapp. Nom persona de Contacte: Núria
Correu electrònic: hola@adeffa.cat

També es pot fer sol•licitud de reserva pel formulari